Hem celebrat l'últim dia de curs a la muntanya. De les Pardines a Engolasters i amb el tradicional concurs de taules. Una bonica jornada.

El Parc Aventura, a Saldes, va ser el lloc on va poder passar el darrer dia de curs els alumnes de 2n d´ESO. Els nois i noies van fer un circuit amb diferents activitats, com ara fer un circuit amb ...

Els alumnes de 4rt d´ESO van visitar el dijous passat la Vall de Sorteny. Van pujar fins al refugi i van realitzar una petita excursió. Després, tots plegats van dinar al berenador de Rialb. 

Els alumnes de 1r d´ESO van poder gaudir d´un dia intens fent ràfting a Llavorsí i  fent una activitat de fauna a "MónNatura Pirineus". 

 

El dijous 23 es tenia programada la sortida dels alumnes de 3r d´ESO a Prullans, municipi de la Baixa Cerdanya. Allà, els alumnes van poder realitzar una activitat de cohesió grupal i després, unes ...

Dins de les activitats que es programen des de la matèria d´Ètica, avui els alumnes de 4rt han pogut escoltar una xerrada sobre Bioètica a càrrec de la Sra. Sandra Navarro (neuropsicòloga) i el Dr. ...

Els alumnes de 4rt d´ESO van poder assistir ahir a un taller sobre el llenguatge positiu, a càrrec de la Sra. Marisol Salafranca (Consejera de Educación) i el Sr. Javier Romo (Secretario Técnico de ...

Aquest any ha estat el mític grup ABBA, protagonista del nostre musical que ha emmarcat la graduació del alumnes de 6è. Moltes FELICITATS!!!        Veure VIDEO

El passat divendres 10 i dissabte 11 de juny, van tenir lloc al nostre col·legi, per segon any, els exàmens FIRST.

 

Els 5ès hem gaudit de tres visites extraordinàries a Montlluís (el forn solar), a la ciutat medieval de Vilafranca de Conflent i a les coves de les Grandes Canalettes. Ha estat un dia genial!!!

Ahir va tenir lloc al Centre de Congressos d´Andorra l´acte d´entrega dels 34ns Premis Literaris Sant Jordi. Han estat guardonats 6 alumnes del col·legi: Alexandre Quintana Clarà, Maria Viles Mora,  ...

Ahir es va fer entrega dels premis de la 27a edició de l´Olimpíada de matemàtiques al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià. Es van concedir guardons als primers quinze classificats, entre ...

Des de la tutoria de 1r d´ESO ha tingut lloc un taller sobre l´assetjament escolar (Bullying), impartit pe la Mercè Casals i la Meritxell Moya, del Centre d´Estudis Sociològics (CRES). 

 

Amb motiu del mes de maig, la nostra escola recorda la figura de Maria Auxiliadora a través de diferents actes lúdics i religiosos. Des de 1r de batxillerat, s´ha organitzat una celebració a l´escola ...

El divendres  27 de maig va tenir lloc la 32a edició dels Jocs Florals del Col·legi Sant Ermengol. 

Ja hem tornat de la nostra sortida final d'etapa a la casa de colònies "Albatros" de Llafranc. Hem gaudit de tres dies de variades activitats i convivència, molt gratificant!  (veure VIDEO)

Avui, 24-05-2016, hem celebrat la festa de Ma Auxiliadora amb una ofrena floral i un acte evocant la verge.

 

L'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella i el col.legi Sant Ermengol han acollit els actes de celebració dels cinquanta anys de la presència salesiana al país.

La festa va tenir lloc diumenge ...

El vestíbul del Consell General va acollir dimecres a la tarda, dia de la Cultura, l’entrega dels premis Àgora Cultural 2015 que enguany han volgut reconèixer, entre d’altres, la tasca de la ...

Coincidint amb el dia mundial de la IAFF, el dimecres es va celebrar a l´Estadi Comunal d´Andorra la Vella, la trobada anual d´atletisme de 2n d´ESO, on 200 joves van poder gaudir d´una matinal ...

 • Hem celebrat l'últim dia de curs a la muntanya. De les Pardines a Engolasters i amb el tradicional concurs de taules. Una bonica jornada.

 • El Parc Aventura, a Saldes, va ser el lloc on va poder passar el darrer dia de curs els alumnes de 2n d´ESO. Els nois i noies van fer un circuit amb diferents activitats, com ara fer un circuit amb BTT, fer una ruta amb segway o bé seguir un itinerari per un lloc determinat. 

 • Els alumnes de 4rt d´ESO van visitar el dijous passat la Vall de Sorteny. Van pujar fins al refugi i van realitzar una petita excursió. Després, tots plegats van dinar al berenador de Rialb. 

 • Els alumnes de 1r d´ESO van poder gaudir d´un dia intens fent ràfting a Llavorsí i  fent una activitat de fauna a "MónNatura Pirineus". 

   

 • El dijous 23 es tenia programada la sortida dels alumnes de 3r d´ESO a Prullans, municipi de la Baixa Cerdanya. Allà, els alumnes van poder realitzar una activitat de cohesió grupal i després, unes activitats esportives. 

   

 • Dins de les activitats que es programen des de la matèria d´Ètica, avui els alumnes de 4rt han pogut escoltar una xerrada sobre Bioètica a càrrec de la Sra. Sandra Navarro (neuropsicòloga) i el Dr. Joan Escotes (psiquatre), ambdós del comité d´Ètica Assistencial de l´Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. 

 • Els alumnes de 4rt d´ESO van poder assistir ahir a un taller sobre el llenguatge positiu, a càrrec de la Sra. Marisol Salafranca (Consejera de Educación) i el Sr. Javier Romo (Secretario Técnico de Educación). L´activitat va ser organitzada des de la matèria d´Ètica. 

   

   

 • Aquest any ha estat el mític grup ABBA, protagonista del nostre musical que ha emmarcat la graduació del alumnes de 6è. Moltes FELICITATS!!!        Veure VIDEO

 • El passat divendres 10 i dissabte 11 de juny, van tenir lloc al nostre col·legi, per segon any, els exàmens FIRST.

   

 • Els 5ès hem gaudit de tres visites extraordinàries a Montlluís (el forn solar), a la ciutat medieval de Vilafranca de Conflent i a les coves de les Grandes Canalettes. Ha estat un dia genial!!!

 • Ahir va tenir lloc al Centre de Congressos d´Andorra l´acte d´entrega dels 34ns Premis Literaris Sant Jordi. Han estat guardonats 6 alumnes del col·legi: Alexandre Quintana Clarà, Maria Viles Mora, Ismael Molinos Iglesias, Laia Veciana, Alejandro Garrancho Molina i GorKa Repiso Bernabeu. Felicitats a tots. 

 • Ahir es va fer entrega dels premis de la 27a edició de l´Olimpíada de matemàtiques al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià. Es van concedir guardons als primers quinze classificats, entre els que estan els alumnes Judith Massip i  Miquel López (S2nB). Alhora, es va atorgar un premi als deu finalistes en el concurs de cartells, i van ser premiats el Pau Plana (S3B) i l´Ismael Molinos (S3A). 

   

   

 • Des de la tutoria de 1r d´ESO ha tingut lloc un taller sobre l´assetjament escolar (Bullying), impartit pe la Mercè Casals i la Meritxell Moya, del Centre d´Estudis Sociològics (CRES). 

   

 • Amb motiu del mes de maig, la nostra escola recorda la figura de Maria Auxiliadora a través de diferents actes lúdics i religiosos. Des de 1r de batxillerat, s´ha organitzat una celebració a l´escola i una sortida que s´ha iniciat al Camí de les Pardines. Alhora, ha tingut lloc un concurs de fotogràfic. 

 • El divendres  27 de maig va tenir lloc la 32a edició dels Jocs Florals del Col·legi Sant Ermengol. 

 • Ja hem tornat de la nostra sortida final d'etapa a la casa de colònies "Albatros" de Llafranc. Hem gaudit de tres dies de variades activitats i convivència, molt gratificant!  (veure VIDEO)

 • Avui, 24-05-2016, hem celebrat la festa de Ma Auxiliadora amb una ofrena floral i un acte evocant la verge.

   

 • L'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella i el col.legi Sant Ermengol han acollit els actes de celebració dels cinquanta anys de la presència salesiana al país.

  La festa va tenir lloc diumenge 29 de maig i va comptar amb la participació d'una vintena de salesians vinculats al col·legi, diferents autoritats, el personal i les famílies del centre.

  L'arquebisbe Joan Enric Vives va destacar alguns valors del col·legi durant la celebració de l'eucaristia i va agrair als salesians la seva ...

 • El vestíbul del Consell General va acollir dimecres a la tarda, dia de la Cultura, l’entrega dels premis Àgora Cultural 2015 que enguany han volgut reconèixer, entre d’altres, la tasca de la congrecació salesiana d’Andorra.

  Xavier Brines, director del col·legi, va expressar el seu agraïment a Àgora Cultural,  en la qual conflueixen diferents associacions culturals, per la distinció a la Congregació Salesiana que ha gestionat i dirigit el col·legi Sant Ermengol des de la seva fundació. “Ho ...

 • Coincidint amb el dia mundial de la IAFF, el dimecres es va celebrar a l´Estadi Comunal d´Andorra la Vella, la trobada anual d´atletisme de 2n d´ESO, on 200 joves van poder gaudir d´una matinal d´atletisme amb companys de tots els centres educatius del país. El col·legi va quedar tercers per escoles. 

Hem celebrat l'últim dia de curs a la muntanya. De les Pardines a Engolasters i amb el tradicional concurs de taules. Una bonica jornada.

El Parc Aventura, a Saldes, va ser el lloc on va poder passar el darrer dia de curs els alumnes de 2n d´ESO. Els nois i noies van fer un circuit amb diferents activitats, com ara fer un circuit amb BTT, fer una ruta amb segway o bé seguir un itinerari per un lloc determinat. 

Els alumnes de 4rt d´ESO van visitar el dijous passat la Vall de Sorteny. Van pujar fins al refugi i van realitzar una petita excursió. Després, tots plegats van dinar al berenador de Rialb. 

Els alumnes de 1r d´ESO van poder gaudir d´un dia intens fent ràfting a Llavorsí i  fent una activitat de fauna a "MónNatura Pirineus". 

 

El dijous 23 es tenia programada la sortida dels alumnes de 3r d´ESO a Prullans, municipi de la Baixa Cerdanya. Allà, els alumnes van poder realitzar una activitat de cohesió grupal i després, unes activitats esportives. 

 

Dins de les activitats que es programen des de la matèria d´Ètica, avui els alumnes de 4rt han pogut escoltar una xerrada sobre Bioètica a càrrec de la Sra. Sandra Navarro (neuropsicòloga) i el Dr. Joan Escotes (psiquatre), ambdós del comité d´Ètica Assistencial de l´Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. 

Els alumnes de 4rt d´ESO van poder assistir ahir a un taller sobre el llenguatge positiu, a càrrec de la Sra. Marisol Salafranca (Consejera de Educación) i el Sr. Javier Romo (Secretario Técnico de Educación). L´activitat va ser organitzada des de la matèria d´Ètica. 

 

 

Aquest any ha estat el mític grup ABBA, protagonista del nostre musical que ha emmarcat la graduació del alumnes de 6è. Moltes FELICITATS!!!        Veure VIDEO

El passat divendres 10 i dissabte 11 de juny, van tenir lloc al nostre col·legi, per segon any, els exàmens FIRST.

 

Els 5ès hem gaudit de tres visites extraordinàries a Montlluís (el forn solar), a la ciutat medieval de Vilafranca de Conflent i a les coves de les Grandes Canalettes. Ha estat un dia genial!!!

Ahir va tenir lloc al Centre de Congressos d´Andorra l´acte d´entrega dels 34ns Premis Literaris Sant Jordi. Han estat guardonats 6 alumnes del col·legi: Alexandre Quintana Clarà, Maria Viles Mora, Ismael Molinos Iglesias, Laia Veciana, Alejandro Garrancho Molina i GorKa Repiso Bernabeu. Felicitats a tots. 

Ahir es va fer entrega dels premis de la 27a edició de l´Olimpíada de matemàtiques al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià. Es van concedir guardons als primers quinze classificats, entre els que estan els alumnes Judith Massip i  Miquel López (S2nB). Alhora, es va atorgar un premi als deu finalistes en el concurs de cartells, i van ser premiats el Pau Plana (S3B) i l´Ismael Molinos (S3A). 

 

 

Des de la tutoria de 1r d´ESO ha tingut lloc un taller sobre l´assetjament escolar (Bullying), impartit pe la Mercè Casals i la Meritxell Moya, del Centre d´Estudis Sociològics (CRES). 

 

Amb motiu del mes de maig, la nostra escola recorda la figura de Maria Auxiliadora a través de diferents actes lúdics i religiosos. Des de 1r de batxillerat, s´ha organitzat una celebració a l´escola i una sortida que s´ha iniciat al Camí de les Pardines. Alhora, ha tingut lloc un concurs de fotogràfic. 

El divendres  27 de maig va tenir lloc la 32a edició dels Jocs Florals del Col·legi Sant Ermengol. 

Ja hem tornat de la nostra sortida final d'etapa a la casa de colònies "Albatros" de Llafranc. Hem gaudit de tres dies de variades activitats i convivència, molt gratificant!  (veure VIDEO)

Avui, 24-05-2016, hem celebrat la festa de Ma Auxiliadora amb una ofrena floral i un acte evocant la verge.

 

L'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella i el col.legi Sant Ermengol han acollit els actes de celebració dels cinquanta anys de la presència salesiana al país.

La festa va tenir lloc diumenge 29 de maig i va comptar amb la participació d'una vintena de salesians vinculats al col·legi, diferents autoritats, el personal i les famílies del centre.

L'arquebisbe Joan Enric Vives va destacar alguns valors del col·legi durant la celebració de l'eucaristia i va agrair als salesians la seva trajectòria al llarg del mig segle de vida de la institució a Andorra. Per la seva banda, el cap de govern, Antoni Martí, va felicitar no només la congregació salesiana "per la seva gran tasca" sinó, també, al conjunt de mestres, professors i treballadors del centre. El salesià Joan Lluís Playà, en representació de l'inspector Cristóbal López, va voler recordar algunes de les vivències al llarg d'aquests cinquanta anys. Va ressaltar "el gran treball fet sempre entre tots" tant "dins com fora de l'escola". 

Autoritats, salesians i el personal del col·legi es van reunir després al menjador del centre per gaudir d'un dinar de germanor que va cloure amb la visita a l'exposició fotogràfica "50 anys del col·legi Sant Ermengol", instal·lada al passadís dels alumnes de Batxillerat.

Aquesta jornada festiva s'emmarca dins del programa d'actes amb motiu del 50è aniversari del col·legi. Una celebració que va servir coma  punt de trobada per recordar anècdotes inoblidables i curiositats d'aquest mig segle de trajectòria. 

 

El vestíbul del Consell General va acollir dimecres a la tarda, dia de la Cultura, l’entrega dels premis Àgora Cultural 2015 que enguany han volgut reconèixer, entre d’altres, la tasca de la congrecació salesiana d’Andorra.

Xavier Brines, director del col·legi, va expressar el seu agraïment a Àgora Cultural,  en la qual conflueixen diferents associacions culturals, per la distinció a la Congregació Salesiana que ha gestionat i dirigit el col·legi Sant Ermengol des de la seva fundació. “Ho faig en nom de la congregació salesiana i també del Col·legi Sant Ermengol. Alhora aprofito per felicitar les institucions, grups i associacions per totes les iniciatives culturals que estan duent a terme”.

El guardó coincideix amb la celebració dels 50 anys de vida del col·legi i amb el final de la presència salesiana a Andorra. “Diverses circumstàncies han fet impossible la continuïtat. Quan el juny passat el Patronat Rector de l’escola comunicava al claustre de professors que els salesians ens acomiadàvem, el provincial dels salesians Cristóbal López va manifestar la profunda gratitud a la Mitra i al poble andorrà, al Patronat Rector de Sant Ermengol, a l’Església de les Valls, a les autoritats polítiques i educatives, als educadors i personal de servei de l’escola, a les famílies i als antics alumnes per tot el suport i l’adhesió al projecte educatiu salesià. Si cadascú explica la fira segons li ha anat, als salesians ens ha anat molt bé a Andorra. Ens heu tractat molt bé. Així ho pensem tots els salesians que hem estat en el Sant Ermengol que lamentem ben de cor la decisió de marxar.”

 *Imatges d'Eduard Comellas

Coincidint amb el dia mundial de la IAFF, el dimecres es va celebrar a l´Estadi Comunal d´Andorra la Vella, la trobada anual d´atletisme de 2n d´ESO, on 200 joves van poder gaudir d´una matinal d´atletisme amb companys de tots els centres educatius del país. El col·legi va quedar tercers per escoles.